De câte ori ai plecat de la biserică cu un gust amar din cauza faptului că mereu se întâmpla să nu aibă vreo babă loc de tine? Mie de multe ori.

Cunosc personal mai mulți oameni care participă regulat la slujbele de duminică și au grijă să arate lucrul acesta. Să te pună Sfântul să îi contrazici în vreun aspect legat de religie sau biserică, că ai pus-o! Sunt prezenți duminică de duminică în locul sfânt, dar acasă se ceartă cu soția, soțul sau copiii.

Vă rog vizionați clipul de mai jos și observați comportamentul enoriașilor față de jurnaliști.

 

Dragi cetățeni, Dumnezeu din câte știu, ne învață să fim buni, iertători și milostivi. Nu să agresăm fizic și verbal oamenii care își fac datoria. Explicați-mi vă rog cum poate un bun creștin să aiba un comportament ca în clipul de mai sus în condițiile în care s-a dovedit că arhiepiscopul Tomisului a fost prins cu mâța în sac ? Mai simplu, cel care ar fi trebuit să fie tăticul creștinismului pe zona Constanței a fost prins că a furat. Pentru ce îl apărați ? Pentru ce sar toate babele în fața lui și jelesc ? Credeți că pentru acest om ați reprezentat vreodată  mai mult decât niște cifre sau o sursă de venit ? El a încălcat poruncile scrise în sfânta biblie, dar aparent lucrul ăsta nu este pus sub semnul întrebării decât de autorități.

 

Iubiți-vă sincer soția și copiii, părinții și prietenii! Prețuiți-vă aproapele și fiți buni unii cu alții și cu siguranța dacă raiul există, va fi un loc pentru voi acolo. Nu mai fiți ipocriți !

Advertisements