Cum fenomenul “maneaua și semințele pe bulevard” se bucura din ce în ce mai mult de popularitate în frumoasa noastră țară, țin să precizez că este cazul sa fie tras un semnal de alarmă.

Posturile tv au grijă ca acest fenomen să fie cât mai popular în rândul tinerilor, împrăștiind cu fecale audio-vizuale spre eterna lor atenție. Știu că pentru unii este foarte interesant sa afle când o vedeta își pune silicoane, sau când regele rromilor se duce în vizită la chinezi, astea sunt știri  “prime time” ! Cu siguranță este calea cea mai simplă. Dar te rog, nu o alege!  Sigur poți mai mult! Încă o idee a prins popularitate pe tărâmul mioritic. “Facultatea nu îți va folosi la nimic”. O propoziție falsă 50 %. În primul rând, te  te vei putea dezvolta personal și experiența acumulată odată cu trecerea peste obstacolele ei te va ajuta să poți gestiona mai bine  situațiile apărute  în viață. În al doilea rând, îți poate oferi șansa
să te angajezi pe postul dorit. Privește-l ca pe un bonus. Chiar dacă nu îți va folosi vreodată,  oricum nu îți poate dăuna. Mai bine să ții diploma pe perete pusă în ramă decât să ai nevoie de ea și să îți dai cu tesla. …. înțelegi tu. Acestea fiind spuse, apucă-te de carte! Nu îți irosi viața degeaba. Trebuie ca noi să începem să re-populăm țara asta. Undeva în viitor, poate împreună, putem să facem o diferență.  Schimbarea începe cu noi!

Advertisements