Dovedit științific, viața împreună  cu un animal de companie este mult mai sănătoasă. Riscul de infarct și de atac cerebral este redus aproape la zero.

Copii crescând  împreună cu un câine sau o pisică se dezvoltă din punct de vedere social mult mai repede. Devin imuni la bolile uzuale și au copilăria mult mai fericită. Vor deveni mult mai responsabili și se vor descurca mult mai ușor când vor avea o surioară sau un frățior. Nu îi vei mai purta de grijă când pleacă la magazin, mai ales dacă îl va lua pe Rex cu el.

Poți trece mai ușor peste problemele cotidiene, având acasă un prieten patruped care tresare de bucurie și ajunge într-o clipă la ușă doar când îți aude cheia că se învârte în broască.

Viața vi se va schimba complet din momentul în care o să adoptați sau cumpărați un animăluț. O să simțiți un efect benefic asupra somnului știind că aveți cel mai bun și loial “agent de pază” pe care îl puteți avea.

Recomandarea mea este să adoptați,  nu să cumpărați.  În acest mod puteți salva viața unui suflet, în același timp veți opri exploatarea animalelor pentru profit.

În poza de mai sus o puteți vedea pe Cornelia.

Advertisements