Te-ai întrebat vreodată de ce după ce ai obținut job-ul pe care îl doreai, încă ai frustrări și nu te simți împlinit ? …

Eu nu, dar am observat că așa mă simt.

Acest sentiment nu este datorat numai faptului că nu îți convine job-ul, sunt mulți factori care pot influența starea ta de spirit. Prin urmare, putem spune că este unul dintre cei mai influenți.

Oare din motivul că fericirea și împlinirea de fapt sunt relative ?

Sau poate ai impresia că, de fapt, nu ai atins vârful și că probabil doar ai prins un loc de muncă în care șeful tău e idiot.

Job

Eh…este o probabilitate destul de mare ca șeful tău să nu fie idiot cum îl crezi tu, poate este doar impresia ta și a colegilor tăi. Poate dacă ai fi fost în locul lui ai fi fost un idiot mai mare, că dacă nu erai, ai fi fost în locul lui acum, nu? Logic..Probabil mă înjuri, deoarece ai impresia că nu știu ce vorbesc, dar crede-mă pe cuvânt. Și șeful tău este un om și probabil nu ești tu singura lui grijă. Mai bine stai în banca ta și vezi-ți de treaba ta și încearcă să îți trăiești viața.  Nu se merită să îți mănânci singur sănătatea și să ajungi la nebuni la 40 de ani.

Colegii de servici sunt invidioși pe tine sau te iau la mișto ? Nimic mai simplu.

Arde-l pe fraier cu un bun, vechi și nedemodat sabotaj.  Află unde lucrează soția lui și arată-i pozele cu soțul ei cum stă cu secretara peste program deoarece “nu îi mai merge laptop-ul”. Asta ar trebui să îi fure zâmbetul tâmp pentru o perioadă lungă de timp fiind conștient că cineva îl sabotează din interiorul firmei.

Lăsând gluma la o parte, problema expusă mai sus este motivul pentru care 1 din 5 oameni suferă de depresie în lumea întreagă.

Este puternic recomandată consilierea psihologică.

Vei reuși să afli care sunt cauzele pentru care viața ta a luat o turnură negativa, și vei ști cum să te îndepartezi de ele,vei dori să te dezvolți și să te recucerești ca individ.

Nu este nimic jenant, din contră. Este chiar la modă !

 

Advertisements