Lipsa persoanei iubite sau persoana iubită nesatisfăcătoare. 

Dacă simți că viața ta este goală deoarece nu este completată de către o a doua persoană, poți încerca să privești lucrurile în felul următor:

Ești liber, nu trebuie să dai explicație nimănui vizavi de prostiile pe care le faci. Poți flirta cu oricine și poți oricând ieși cu cine vrei și îți place, indiferent că ești conștient că ai ales cei mai proști prieteni pe care îi puteai alege. Ție nu îți pasă și nu este cineva care să te tragă de mânecă, pentru că ești singur !

Viața de cuplu poate fi ca o poveste scoasă din romanele de dragoste sau poate fi ca o poveste scoasă din romanele de groază. Fiecare trăiește povestea în felul lui. Dar când și respirația persoanei de lângă tine ajunge să te irite înseamnă că este o problema.  Când îți vine să arunci telefonul observând ca “Pisi” sau “Pufulete” te sună înseamnă că este cazul sa faci o schimbare în viața ta.

Fă o schimbare!

Schimbarea poate veni ori înlocuind persoana iubită ori rămânând singur ( vezi avantajele în rândurile de mai sus ) .

Înlocuind persoana iubită poți avea surpriza de a da de o dihanie și mai mare. Cu chiu cu vai  reușiseși să te acomodezi cu prima iubită și acum va fi necesar sa începi să îi înveți tabieturile celei noi. Lucru dificil dacă mai ales dacă și tu ești o persoană dificilă.

Cel mai bun sfat care îl pot oferi este să încerci să faci o pauză și vei avea timp să judeci la rece relația pe care o ai. În cazul în care te simți mai fericit singur este clar și nici nu am ce să mai adaug. În cazul în care te topești de dorul partenerului înseamnă că mai bine căutați împreuna o soluție de mijloc în care să fiți ambii fericiți. În cazul în care intervine mama soacră și îți reproșează că niciodată nu îți speli picioarele când te așezi la masă ai două variante:  Ori îți speli picioarele și te conformezi regulilor casei ori te muți cu chirie împreună cu iubita. Acest lucru va face minuni în relația ta.

 

 

Advertisements